Inrichting en installatie van oefenruimtes

 

De eisen voor bouwen in de zorg zijn hoog. Zowel op het gebied van veiligheid en hygiëne als op het gebied van gebruiksgemak en comfort.

Als totaalleverancier van o.a. fysio-, revalidatie en zorghulpmiddelen is ons familiebedrijf Roos Medical ook specialist in het optimaal inrichten van behandel- en oefenruimtes. In de ruim 23 jaar dat wij bestaan, hebben wij hier heel veel ervaring mee opgedaan en willen wij u graag adviseren over een optimale inrichting van uw oefenruimte. Rekening houdend met uw doelgroep en natuurlijk uw budget bepalen wij samen met u welk opstelling voor uw organisatie het het beste is.

Ook kunnen wij deskundig advies geven over praktische aspecten die komen kijken bij bouw, verbouw of renovatie van uw praktijk of instelling. Wij adviseren over de omvang en indeling van de ruimte en welke hulpmiddelen het beste ingezet kunnen worden. Zo weet u zeker dat u uw bouwproject verantwoord aanpakt. 'Kan niet bestaat niet' is ons uitgangspunt. Als we betrokken worden bij een bouwproject gaan we tot het uiterste en doen we er alles aan om tot het optimale resultaat te komen.