Wie zijn wij


Ons bedrijf

Het familiebedrijf Roos Medical is in 1999 opgericht als gespecialiseerd leverancier van actieve- en passieve bewegingstrainers.  In de afgelopen jaren zijn wij geleidelijk uitgegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van fysiotherapie-, revalidatie-, zorghulpmiddelen en zorgproducten in Nederland. 

Als merkonafhankelijk leverancier leveren wij dagelijks onze producten en ICT-diensten aan fysiotherapeuten, revalidatiecentra, verzorgingshuizen, ziekenhuizen en natuurlijk ook aan particulieren.

Als familiebedrijf zijn we gepassioneerd en enthousiast over ons werk en proberen wij dagelijks met veel plezier en respect  onze klanten te helpen. We respecteren onze klanten en collega's, doen er alles aan om elkaar te begrijpen en doen ons uiterste best om wederzijds vertrouwen op te bouwen en samen u als klant een langdurige (werk)relatie aan te gaan. Tegenwoordig kunnen wij onze klanten een totaalconcept aanbieden waarmee wij hen volledig kunnen bedienen middels een compleet pakket aan fysiotherapie- en revalidatiehulpmiddelen, zorgproducten en zorghulpmiddelen, medische verbuiksartikelen, medische apparatuur, ziekenhuis- en laboratorium benodigdheden en een volledig assortiment (medische) hardware en ICT-diensten.

Onze doelstelling

Ons motto is:  "Samen zorgen voor bewegen".  Dagelijks bewegen is gezond voor de mens en bepaalt in hoge mate hoe men zich voelt. Zorg voor beweging is dan ook onze missie. Wij zijn ervan overtuigd dat fysiotherapeuten en artsen hier een onschatbare rol in spelen. Daarom zetten wij ons dagelijks voor 100% in om dagelijks kwalitatieve goede en hoogwaardige producten en diensten te leveren waarmee de eeste lijns zorg op elk niveau mensen kan stimuleren en motiveren om te (blijven) bewegen tegen een betaalbare prijs.  

Onze strategie

De zorg is dagelijks volop in beweging en alle ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Om de kosten voor de zorg in de hand te houden zal de eerste lijns zorgverlening steeds belangrijker worden. De taak van onze klanten is het verlenen van hulp en zorg aan de zorgvragers.  Wij luisteren dagelijks naar de wensen en eisen van onze klanten. Wij hebben als familiebedrijf korte communicatielijnen.  Onze telefoon wordt niet door een computer opgenomen,  die u vriendelijk vertelt dat u "beller nummer x" in de rij wachtenden bent.  Nee, wanneer men ons belt, wordt de telefoon opgenomen door familielid in ons bedrijf die op dat moment op de klantenservice aanwezig is. Persoonlijk contact en een langdurige relatie met de klant zijn evenals maatwerk en kwaliteit belangrijke speerpunten binnen ons bedrijf.

Wij hebben daarom een eigen technische dienst die zowel telefonisch als online en op locatie ondersteuning biedt. Hulp bij installatie(s) van medische hulpmiddelen en/of software installaties, opzetten en beheren van cloud omgevingen, het onderhoud, reparatie, certificeren en verhelpen van storingen,
voor alles bent u bij ons aan het juiste adres.