Wat doen wij

 

Wat doen wij

Na de start van ons bedrijf in 1999, als gespecialiseerd leverancier van actieve en passieve bewegingstrainers, werden wij eind 2012 geconfronteerd met het feit dat een fabrikant,  waar wij vanaf de start van ons bedrijf importeur voor waren, ongevoelig voor de ontstane wereldwijde financiële crisis was.

Voor het nieuwe, aankomende jaar werden van ons dermate hoge verkoopaantallen verwacht  die, gezien de nieuw ontstane situatie in de gezondheidszorg, naar onze mening niet haalbaar waren.  Ook was het ons niet toegestaan concurrerende producten te leveren, hetgeen strijdig was met onze doelstelling totaalleverancier te worden.

Daarom hebben wij afscheid van dat importeurschap genomen en zijn van importeur naar dealerstatus gegaan waarna wij door konden groeien naar de status van merkonafhankelijk totaalleverancier voor de gezondheidszorg.

Eind 2015  hebben wij deze doelstelling bereikt,  en zijn wij een merkonafhankelijk totaalleverancier binnen de gezondheidszorg geworden.

 

Onze landelijk werkende reparatie, service en onderhoudsdienst is in deze periode met ons meegegroeit en was vanaf dat moment in staat om tegen een overzichtelijk, en helder tarief  al het mogelijk onderhoud aan hulpmiddelen te verrichten.  Ook hulpmiddelen die wij niet zelf geleverd hebben, kunnen door ons onderhouden worden. 

Vanaf het moment dat wij totaalleverancier waren, kregen wij vanuit de markt ook steeds meer de vraag of wij naast ons bestaande assortiment fysiotherapie-  en revalidatieproducten ook ziekenhuis en laboratorium benodigdheden konden (gaan) leveren.  Sinds begin 2017 hebben wij ook dan ook een aanzienlijke portfolio van deze producten opgebouwd. Wij blijven constant over de hele wereld zoeken naar innovatieve producten die een toegevoegde waarde hebben voor de Nederlandse zorgmarkt. Daarbij letten we op kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

Om een totaalpakket aan producten en diensten voor de zorgprofessional te creeëren,  hebben wij ook belangrijke onderwerpen zoals ICT  en aanverwante dienstverlening aan ons assortiment toegevoegd. Een van de grondleggers van het bedrijf heeft meer dan 20 jaar professionele werkervaring in de ICT en is hiervoor verantwoordelijk. Naast de verkoop van bekende merken zoals  Dell, HP en Toshiba leveren wij ook gecerticieerde (medische) tablet's, industriële computers en servers volledig afgestemd op uw wensen en eisen.  Deze computers worden door ons op basis van uw voorkeuren speciaal voor u geassembleerd. Ook voor overige diensten zoals het (remote) beheer van uw netwerk, bouwen van maatwerk applicaties en Apps, hosting van websites, virtualisatie van servers, tijdelijke detachering van ICT medewerkers etc. kunt u bij ons terecht.

Wij zijn er trots op,  wanneer u dankzij onze producten en diensten dagelijks de beste zorg aan uw patiënten kunt leveren.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Als familiebedrijf hebben wij de overtuiging dat goed ondernemerschap bijdraagt aan een betere maatschappij. Om dit beeld kracht bij te zetten heeft MVO een centrale plek in ons bedrijfsbeleid. We ondersteunen met regelmaat goede doelen en maatschappelijke inititieven.

Ons MVO-beleid komt onder andere ook tot uiting bij de keuze van onze leveranciers. Duurzame aspecten van de bedrijfsvoering, zoals het productieproces, personeelsbeleid, naleving van VN-handelsvoorschriften wo vormen belangrijke elementen bij de selectiekeuze van een leverancier. Zelf dragen wij ook ons steentje bij. Voor apparatuur die niet langer van waarde is voor onze klanten zorgen wij graag dat deze wordt hergebruikt of op milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd.