Scholing en training van medewerkers

Als totaalleverancier in de gezondheidszorg, met meer dan 24 jaar ervaring biedt Roos Medical naast het leveren van een breed assortiment fysio-, revalidatie-, zorghulpmiddelen en (medische) ICT-diensten ook preventief en curatief onderhoud van alle medische apparatuur die binnen uw bedrijf of instelling gebruikt wordt.

Dit zorgt ervoor dat de continuïteit, stabilteit en kwaliteit in het zorgproces van het bedrijf of instelling gewaarborgd blijft.
Onze gekwalificeerde technici hebben  door o.a. door hun ervaring en constate (bij)scholing een brede en diepgaande kennis van de binnen de organisatie gebruikte apparatuur.

Ook bieden wij de zorgprofessionals trainingen, workshops en demonstraties aan. Wij stellen de inhoud van de trainingen zo samen dat deze aansluit bij de wensen en behoeftes van uw medewerkers. De producttraining kan zowel in de vorm van een E-learningtraject als daadwerkelijke training op de werkvloer.

Roos Medical organiseert regelmatig seminars en workshops voor verschillende doelgroepen, ook met accreditatie. Een demonstratie van de nieuwste producten of bijscholing op een juist gebruik van producten op de werkvloer nodig? Wij regelen het graag voor u.

Voor advies op het gebied van calculaties, budgettering(en) en onderhoudsplanning(en) van medische apparatuur en hulpmiddelen willen wij u ook graag behulpzaam zijn.Als merkonafhankelijk leverancier met meer dan 20 jaar ervaring adviseren wij onze klanten zoveel mogelijk toegespits op hun wensen en behoefte(s). Samen met u als onze klant maken we de keuze welk product het beste bij de organisatie past.


CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over het scholen en trainen van uw medewerkers?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.