Onze diensten

Reparatie, service en
onderhoud van hulpmiddelen

Als familiebedrijf, en leverancier van hulpmiddelen met 23 jaar ervaring, weten wij dat veel mensen enorm afhankelijk van hun hulpmiddel zijn. Wanneer het hulpmiddel een keer defect raakt, zijn veel mensen direct aan huis gebonden. Wij hechten dan ook veel waarde aan goed onderhoud van hulpmiddelen.

Als totaalleverancier rijden wij dagelijks door heel Nederland en zijn dus altijd een keer bij u in de buurt om een eventuele storing aan uw hulpmiddel snel te verhelpen.

Lees meer

Hulpmiddelendepot

Roos Medical zorgt ervoor dat u altijd beschikt over het juiste hulpmiddel op de juiste plaats. Gebruikt u hulp-middelen tijdelijk niet, dan kunnen wij ze in ons depot plaatsen totdat u ze weer nodig hebt.

Lees meer

Re-conditionering en reiniging
van hulpmiddelen

Hiermee worden de kosten en investeringen die gepaard gaan met het beheren van hulpmiddelen aanzienlijk gereduceerd en wordt tegelijkertijd de servicegraad aanzienlijk verhoogd.

Lees meer

Managementinformatie zorghulpmiddelen

Via ons klantportaal en Service App ontvangt u alle management-informatie die u nodig heeft om de strategie en budgetteringen voor zorghulpmiddelen naadloos op elkaar af te stemmen.  

Lees meer

Product- en financieringsadvies

Als leverancier met meer dan 22 jaar ervaring in de gezondheidszorg willen wij u graag helpen met advies over het gebruik en de mogelijkheden van een hulpmiddel. Ook voor hulp & advies bij het opstellen van bijv. budgetplannen en onderhoudscalculaties kunnen wij u uiteraard helpen.

Lees meer

Scholing en training van medewerkers

Een verantwoord gebruik van (zorg)hulpmiddelen is van enorm belang om de veiligheid te kunnen garanderen. Roos Medical biedt de mogelijkheid om de medewerkers hierin te trainen. Dit kan zowel online (e-learning) als bij u op locatie gebeuren.

Lees meer

Inventarisatie en inspectie
van hulpmiddelen

Om tot een goed beheer van alle hulpmiddelen over te gaan is een voorafgaande inventarisatie, een nulmeting noodzakelijk. Als opdrachtgever bepaalt u altijd welke informatie wij in kaart moeten brengen...

Lees meer

Telefonie- en communicatie oplossingen

Leverancier van telecom en IP communicatie oplossingen voor uw praktijk of instelling.

Ons assortiment bestaat uit meerdere topmerken, waaronder Yealink, Spectralink, 2N, Patton en Hikvision. Wij hebben alles in huis om de perfecte communicatieoplossing voor u samen te stellen.

Lees verder

Interactieve vergaderoplossingen

Draadloos vergaderen is de nieuwe manier van samenwerken. Complete interactieve vergaderoplossingen voor uw meeting- of videoroom.

Lees meer

ICT-diensten

Roos Medical biedt geweldige ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg.
Bekijk snel al onze ICT oplossingen en ICT diensten.

Lees verder

Thuiswerkplekken, videobellen, webhosting en maatwerk software

Ook voor het inrichten van thuiswerkplekken, remote desktoplossingen, het bouwen van maatwerk software en App's bent u bij ons aan het juiste adres...

Lees meer
CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over onze producten en diensten ? Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf of instelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.