Zorghulpmiddelenmanagement

In deze tijd is het gebruik van allerhande ICT middelen binnen organisaties niet meer weg te denken.
Roos Medical heeft ervoor gekozen deze middelen te gebruiken voor een goede informatievoorziening richting de klanten. Onze managementinformatie tools bieden u volledig inzicht en alle mogelijkheden om uw strategie en budgettering op elkaar af te stemmen en te optimaliseren.

Klantportaal

Alles rondom hulpmiddelen wordt digitaal vastgelegd en inzichtelijk gemaakt in ons klantportaal. Op deze manier heeft u inzicht in en controle over de hulpmiddelen. U ziet o.a. aantallen, technische staat, locaties en beschikbaarheid van de hulpmiddelen. Resultaat: een optimale beschikbaarheid. Een storing melden, of een hulpmiddel opslaan in ons depot? U regelt alles eenvoudig en direct online, wij zorgen voor de rest. Alle wijzigingen worden real-time getoond, zodat u altijd over up-to-date informatie beschikt. U vindt de rapportages in uw klantportaal. Vooraf spreken we af welke gegevens u belangrijk vindt zodat u precies die informatie krijgt die u nodig heeft.

Service-label

Financieringsadvies


Behalve met uitgebreide 'product' rapportages, kunnen wij u ook begeleiden en adviseren over investeringsoplossing en mogelijkheden voor de komende jaren. Samen met u kijken wij graag met op welke wijze uw doelstellingen gehaald kunnen worden. Wij kijken hierbij ook naar trends en ontwikkelingen in de branche, de organisatiestrategie en -structuur, hulpmiddelenbehoefte en besteedbaar budget.

Financieringsadvies


CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over het digitaal beheer van uw hulpmiddelen?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.