On Premise oplossingen

Uw server op maat...

Geen enkel bedrijf is gelijk. Iedere organisatie stelt andere wensen en eisen waaraan een ICT-omgeving moeten voldoen. Een grote organisatie vraagt over het algemeen meer rekenkracht en geheugen van haar servers, dus een grotere (netwerk)belasting dan een netwerk binnen een fysiotherapiepraktijk.

Wanneer u plannen heeft voor een nieuwe server, of graag een keer vrijblijvend met ons wilt 'sparren' over de verschillende technische mogelijkheden die er in de markt beschikbaar zijn, komen wij graag geheel vrijblijvend met u in gesprek. Wij kunnen bij u op locatie uw huidige hardware inventariseren en samen met u bekijken welke verwachtingen, eisen en behoeften er bestaan voor eventuele nieuwe hardware.

Alle informatatie zoals een beschrijving van de huidige situatie, uw wensen- en eisen m.b.t. nieuwe hardware, eventuele kostenramingen nemen wij daarna mee in ons ontwerpplan. Wanneer u daarna ons ontwerpplan zou goedkeuren, is alle benodigde informatie beschikbaar en kunnen onze specialisten direct beginnen met het installeren en opbouwen van de nieuwe opgeving.

Uiteraard is het erg belangrijk om servers, opgesteld binnen een bedrijf goed te monitoren op verdachte situaties en inlogpogingen. Geen enkel bedrijf wil graag dat een van zijn servers gehackt danwel overgenomen is door een ondere onbekende partij.

Monitoring op afstand (RMM)

 

 

Met Remote Monitoring & Management (RMM) kunnen wij uw systemen 24 uur per dag, zeven dagen per week in de gaten houden. Zo kunnen we storingen direct te lijf gaan en risico’s tijdig signaleren, zodat we meestal al kunnen ingrijpen voordat er problemen ontstaan.

Om dat te kunnen doen, installeren we RMM software op de werkstations, servers, netwerk en/of applicaties, afhankelijk van het niveau waarvoor u kiest. Deze software geeft bijvoorbeeld elk kwartier of elk uur aan de Roos Medical door of alle back-ups geslaagd zijn, of de updates van virusscanners zijn voltooid, of er voldoende opslagruimte beschikbaar is, of er opvallende eventlogs zijn, ongeautoriseerde indringers enzovoort. RMM zorgt ook voor automatische opschoning van harde schijven en verwijdert periodiek cookies. Allemaal voor een vooraf afgesproken vaste prijs per maand.

Voordelen

Uw voordelen bij het gebruik van Server Monitoring

Helpdesk

Bij vragen of problemen kunt u gewoon bellen met onze lokale helpdesk, waar mensen u kennen en u snel te woord wordt staan.
Wij hanteren een standaard bereikbaarheid van 8:00 tot 17:00 uur of 24 uur per dag, 7 dagen per week afhankelijk van het door u afgesloten support contract.

Terugzetten (restoren) van data

Met online backup heeft u 24/7 veilige toegang om uw bestanden te restoren in geval van calamiteiten, zoals brand- of waterschade...

Backups (we kunnen nooit weten...)

We kunnen uw bedrijf voorzien van volwaardige backups tot wel 60 dagen terug..

Automatsche backup

Simpel, dankzij de automatische backup van uw bedrijfsgegevens.

Werkplek apparatuur

 

Waar u ook werkt, thuis, op kantoor of in een ziekenhuis, wij hebben een geschikte selectie van producten die gemakkelijk te installeren zijn. Sommige hardware is zelfs specifiek gecertificeerd voor gebruik als medische ICT-hardware.
Deze hardware functioneert ook feilloos met ons cloud platform.

Ook kunt u bij ons aankloppen voor specifieke en specialistische producten voor uw ICT-omgeving. Bij Roos Medical hebben we de kennis en kunnen om alles voor u te assembleren, ook als dit gaat om specialistische componenten die goed moeten samenwerken. Wij zorgen dat het gaat werken en dat u zich op uw bedrijfstaken kunt blijven focussen.

We bieden dan ook volledige maatwerk oplossingen voor iedere klant. Wij begrijpen als geen ander, dat ieder bedrijf andere wensen en eisen heeft wat betreft een ICT-omgeving. Daarom gaan wij samen met u, en per vraagstuk bekijken wat de beste oplossing is. Dit resulteert in gespecialiseerde computer(systemen) bij bedrijven op locatie, voor bijvoorbeeld CAD-, 3D- en VR-werkplekken.

CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over onze On Premise oplossingen?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.