Online bellen

Bellen vanuit de Cloud

Vergeet dure investeringen in telefooncentrales en hoge belkosten. De Cloud telefonie oplossing betekent dat u over alle functies beschikt tegen een lage maandelijkse prijs en tot wel 40% lagere belkosten. Cloud telefonie maakt investeringen in geavanceerde telefooncentrales overbodig en kosten voor onderhoud en upgrades behoren tot het verleden.

Met Online Bellen functionaliteit van Roos Medical heeft u de functionaliteit en voordelen van een geavanceerde telefooncentrale, maar dan via het internet. U hebt op locatie geen telefooncentrale meer nodig, dus ook geen onderhoud en alleen maar blije gezichten van uw collega's. Met bijvoorbeeld Mitel IP-telefoons kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord en kunt u daarna direct aan de slag. Zonder een fysieke telefooncentrale op locatie te hebben staan kunt u toch genieten van alle functionaliteiten van de meest uitgebreide centrales, zonder last te hebben van apparatuur. En dat allemaal flexibel en schaalbaar.

Met IP-telefoons kunt u overal inloggen op het kantoor of thuis of toch onderweg met de VAMO integratie of via de Mitel App. Net zoals onze Cloud beschikt u dan overal over dezelfde instellingen en contactpersonen. Flexibel werken was nog nooit zo makkelijk. Wij maken graag een afspraak met u om de best mogelijke optie te bespreken.


Geen lange wachttijden...

Met het VoIP-belplatform kunnen wij uw virtuele telefooncentale volledig inrichten zoals u dat wenst.

Zo kunnen er verschillende belgroepen aangemaakt worden op basis van locatie of afdelingen. We kunnen uw favoriete wachtmuziek installeren en bepalen hoeveel keuzemenu's er aanwezig moeten zijn waardoor uw klant snel in contact met de juiste medewerker komt.

Als uw organisatie groeit biedt dit de mogelijkheid om real-time gebruikers toe te voegen, aan te passen en te verwijderen. Uw organisatie beschikt direct over een toekomst bestendig communicatie platform.

Indien gewenst altijd
en overal bereikbaar

Onbeperkte mogelijkheden en perfecte mobiele integratie binnen uw bedrijf.

Wanneer uw collega’s bijvoorbeeld als gevolg van de huidige Coronapandemie thuiswerken, onderweg zijn of op een andere locatie werken, kunnen zij toch onderdeel uitmaken van hetzelfde netwerk, met dezelfde communicatiemiddelen en functies.

Met de Micollab applicatie kunnen zij gesprekken starten, opnemen en doorverbinden, net zoals in het bedrijfsnetwerk. Alle informatie wordt digitaal versleuteld en zorgt voor een maximale veiligheid.
CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over de voordelen van het bellen vanuit de Cloud?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.