Overal kunnen werken...

Een Hosted Desktop van Roos Medical is de ideale oplossing voor zorgorganisaties die hun medewerkers willen voorzien van een goede, snelle en altijd beschikbare werkplek. Uw medewerkers kunnen werken waar en wanneer ze maar willen, met dezelfde zekerheid als het werken op kantoor. De volledige infrastructuur, inclusief het bijhorende beheer, wordt in een datacenter (cloud) geplaatst.

Uw volledige werkplek is dan te benaderen vanaf Windows, Mac of Linux en optioneel zelfs vanaf uw smartphone, zolang u de beschikking heeft over een werkende internetverbinding. Wij zorgen ervoor dat u zonder grote investeringen direct aan de slag kunt en dat uw IT-capaciteit naadloos met uw praktijk of instelling  kan meegroeien.

 


Voordelen

Uw voordelen bij het gebruik van een Hosted Desktop van Roos Medical

Veiligheid staat centraal

Wanneer u een werkende internetverbding heeft kunt op elke denkbare plaats, op de laptop thuis, een hotel in New York, op kantoor of onderweg werken. U heeft altijd toegang tot uw bureaublad, uw programma’s en uw bestanden.

Flexibeliteit

Een Hosted Desktop-oplossing van Roos Medical maakt het voor u mogelijk direct te reageren op veranderingen binnen uw organisatie. Nieuwe gebruikers, software of nieuwe projecten, dit kan allemaal snel geregeld worden. .

Veiligheid staat centraal

Uw data ligt encrypted ligt opgeslagen in Nederlandse datacentra. Uiteraard gaan wij heel verzicht met uw kritische data om, daarom zijn onze datacenters ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Device onafhankelijk

Toegang tot uw data op elk gewenst (mobiele) device.

Volledig managed

Geen monitoring en management nodig, maar een volledig beheerde Hosted Desktop oplossing door Roos Medical. Volledig ontzorgd!

performance nu en in de toekomst

Met de Hosted Desktop oplossing van Roos Medical beschikt u over een uitstekende performance van uw werkplek, die gemakkelijk met uw organisatie meeschaalt.

Eenvoudig en voorspelbare factuur

Eén duidelijke maandfactuur die gemakkelijk te budgetteren is.
U betaald wat u gebruikt zonder verborgen kosten.

De laatste software zonder extra kosten

De Hosted Desktop van Roos Medical is altijd up-to-date. Zo heeft u altijd de laatste software zonder moeite en extra kosten.

CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over onze Hosted Desktop oplossingen?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.