Managed SIEM

 

Een maximale detectie van bedreigingen met de nieuwste technologie voor event management


In een tijd waarin cyberaanvallen, verdachte inlogpogingen etc. dagelijks voorkomen is het voor een bedrijf onmogelijk om continue inzicht te hebben in alle gebeurtenissen in het netwerk.

Managed SIEM is een beveiligingsoplossing die wordt gebruikt om potentiële IT-bedreigingen te detecteren en erop te reageren. SIEM-tools verzamelen gegevens uit uw hele netwerk en maken daar een overzicht van doormiddel van een centrale gebeurtenislogboek en een monitoringsdashboard.

Met SIEM as a service (SIEMaaS) draagt u SIEM-verantwoordelijkheden over aan een gespecialiseerde provider zoals Roos Medical, zodat de implementatie en monitoring van uw SIEM wordt verzorgd door onze gecertificeerde beveiligingsspecialisten. Organisaties kiezen bewust voor Managed SIEM om het sneller in te kunnen zetten, expertise te benutten en overhead te verminderen.

Voordelen

Uw voordelen bij het gebruik van Managed SIEM

Verbeterde beveiliging

Snelle detectie van complexe bedreigingen door realtime normalisatie, classificatie, correlatie en analyse van gegevens..

Efficiënt werken

Vermindert de tijd die mensen kwijt zijn aan alledaagse taken en zorgt ervoor dat ze zich kunnen focussen op de echt belangrijke dingen.

Kosten

Geen ontwikkelingskosten nodig, flexibele voorwaarden en voorspelbare kosten.

Flexibiliteit

Omdat het een managed service is, kan er snel geüpgraded worden wanneer nodig. Evalueer voortdurend, in uw eigen tempo, om veiligheidsrisico’s het hoofd te bieden.

Bewijs van naleving

Het helpt u te voldoen aan de vereisten op het gebied van governance en incidentbeheer voor de AVG.

CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over de voordelen van Managed SIEM binnen uw organisatie?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.