Migreren naar de Cloud

 

De veranderingen in de manier waarop kantoorautomatisering wordt georganiseerd volgen elkaar tegenwoordig in een snel tempo op.

Tegelijkertijd veranderen, en worden de eisen die men aan een IT-omgeving binnen een bedrijf stelt steeds hoger. Men wil met elk device op afstand kunnen werken en vanaf iedere denkbare locatie bij data kunnen. Tegelijkertijd wil men ook goed kunnen samenwerken met zowel interne als externe partijen op gezamenlijke projecten. Steeds meer locale ICT-inrichting binnen bedrijven en organisaties verhuist mede hierdoor richting een cloud omgeving. Natuurlijk zijn de oneindige communicatiemogelijkheden, het gebruikersgemak en de efficiencywinst ook een hele belangrijke factor in dit proces.

Voor veel organisaties is het migreren naar het werken in de cloud is één van de belangrijkste stappen die men zet bij het moderniseren en transformeren hun systemen naar de toekomst. Werken in de cloud tegenwoordig taat bekend om zijn flexibiliteit en gemak, natuurlijk zullen bedrijven ook andere uitdagingen moeten overwinnen om het gewenste resultaat te bereiken. 

Een migratie naar de Cloud helpt u o.a. met:

✔ De medewerkers kunnen overal, altijd en op elk soort apparaat werken en met     elkaar communiceren.
✔ Informatie en applicaties zijn overal en altijd beschikbaar
✔ Snel herstel na een calamiteit
✔ Verminderde afhankelijklijk van servers in uw bedrijf
✔ Schaalbaar en betere beveiliging mogelijk.

Wij bepalen samen met u welk soort cloudvorm (private, hybride, public of een combinatie hiervan) het beste bij uw organisatie past. Het plan van aanpak voor de migratie en voeren de uiteindelijke end-to-end migratie volledig conform uw wensen op  volledig voor u uit. Van fysieke tot virtuele migraties tot Application Modernisation, elk project vereist een andere aanpak. Onze diepgaande expertise zorgt ervoor dat elke deadline wordt gehaald, zodat uw cloud projecten uw ambities kunnen bijhouden.

Voordelen

Een aantal voordelen bij het werken in de cloud

Flexibel op- /afschalen

Bij een tekort aan bandbreedte of schijfruimte kan men gemakkelijk opschalen.

Besparing op hard- en software

Door gebruik te maken van cloud computing, hoeft u geen dure investeringen in lokale hardware en software te doen. U gebruikt de clouddiensten namelijk door middel van een maandelijkse of jaarlijkse fee.

Toegang tot de cloud

Overal waar een werkende internetverbinding aanwezig is heeft u toegang tot uw cloudomgeving en data.

Besparing op personeelskosten

Externe netwerkbeheerders zorgen ervoor dat uw cloudomgeving actief blijkt. Het onderhoud, de updates en upgrades van de clouddiensten wordt steeds op afstand uitgevoerd, rechtstreeks in het datacenter. Zo is het niet nodig om experts in te schakelen bij iedere beschikbare update of uitbreiding.

Efficiënt werken

Uw data in de cloud is gemakkelijk te beheren. Bij eventuele calamiteiten op een werkplek kunt u via de cloud altijd bij uw belangrijke data.

Veiligheid

Een goede securityoplossing van uw data is belangrijk. Zorg daarom voor een veilige cloudoplossing..

CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over de voordelen en het gebruik van de Cloud binnen uw organisatie?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.