ICT hardware

 

ICT-hardware

Zorginstellingen en zorgprofessionals hebben dagelijks te maken met grote aantallen patiënten. Om goede en veilige zorg te kunnen leveren, is het gebruik van een computer binnen de zorg tegenwoordig niet meer weg te denken. Communicatie met collega’s, patiënten, leveranciers etc. alles gebeurd geautomatiseerd d.w.z. met behulp van een computer.

Als familiebedrijf met meer dan 24 jaar ervaring kennen wij de knelpunten binnen de gezondheidszorg. Naast fysiotherapie en revalidatiehulpmiddelen kunt u ook voor telefonie- en cloud dienstverlening en al uw overige ICT vragen bij ons terecht. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te helpen.

Op deze pagina treft u een breed portfolio aan van ons assortiment ICT producten. De merken zijn heel divers en bestaan naast het bekende Duitse merk Terra computers ook uit de merken LG, Neovo, HP en Dell etc. Alle producten hebben hun meerwaarde in de praktijk ruimschoots bewezen.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat wij naast levering, de installatie en configuratie van zowel hard- als software ook voor u kunnen uitvoeren.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief eventuele verzend of afleverkosten.
Onvoorziene typ-, prijsfouten of modelwijzigingen voorbehouden.

CONTACTINFORMATIE

Iedere situatie vraagt om een eigen oplossing. Wij denken graag met u mee.

Heeft u een een specifieke vraag of wilt u zich oriënteren wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs.