Een Cloud Best Practice Assessment

Het  Cloud Best Practice Assessment biedt een grondige, leveranciers onafhankelijke analyse van uw eigendom(men) ten opzichte van best practices. In eerste instantie gericht het assesement zich op een technische beoordeling, maar gaandeweg kijkent ook naar beveiliging, kosten en operationele processen. All deze bevindingen brengen aandachtsgebieden en actiepunten aan het licht, aspecten die vaak nader onderzoek behoeven en kunnen zorgen voor een mogelijkheden verbetering.

De Cloud Best Practice Assessment tool is een leveranciers onafhankelijke analyse van uw bestaand cloud gebruik. Alle bekende cloudproviders waaronder Microsoft Azure, AWS en Google Cloud Platform worden hierin meegenomen. Het doel is om hiermee het pad duidelijk te maken, zodat u in minder tijd meer vooruitgang kunt boeken in de richting van volwassenheid in de cloud.

We bekijken samen met u alles van uw IT-omgeving. Dit om alle processen binnen uw bedrijf te documenteren en te begrijpen. Dit helpt om met meer vertrouwen in de cloud te beginnen, waardoor u betere beslissingen kunt nemen en sneller de markt bestormt.

 

CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over de inhoud van een Cloud Best Practise Assessement?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.