Cloud Services

Het familiebedrijf Roos Medical biedt verschillende cloudvormen en clouddiensten aan. Dit betekent dat er bijna altijd een geschikte en passende oplossing voor uw organisatie gevonden wordt. Wanneer u op zoek bent naar een dedicated cloud oplossing of andere soorten cloud omgevingen zoals een public-, private-, managed Kubernetes, willen wij u hiermee graag helpen. Wanneer u een cloud oplossing voor uw zakelijke werkplek(ken) zoekt, is misschien onze Hosted Desktop een geschikte oplossing voor u. Eventueel kan dit aangevuld worden met VoIP bellen en/of andere diensten en oplossingen.


Onze Clouddiensten

Public Cloud

Combineer onze Public Cloud services met uw IT-infrastructuur en gebruik de IT Management Services om de cloud-prestaties te bewaken en te managen..

Private Cloud

Infrastructure-as-a-Service (IaaS) met dedicated infrastructuur of met colocatie van hardware in één van de  datacenters.

Hybrid Cloud

Een hybride cloud is een mix van afzonderlijke cloud omgevingen. Denk aan een public cloud, uw lokale infrastructuur, de Roos Medical cloud en een dedicated cloud.
We spreken van een hybride cloud als er verbindingen is tussen één private en één public cloud omgeving.

Managed Kubernetes

Managed Kubernetes is een beheerde cloud oplossing, waarbij een serviceprovider uw Kubernetes toepassingsomgeving ontwerpt, configureert, bewaakt en ondersteunt. Dit biedt u de expertise om de acceptatie van Kubernetes te versnellen en uw activiteiten te versnellen.

Dedicated cloud

Wanneer u uw eigen infrastructuur beheert, zult u hardware elke vier tot vijf jaar moeten vervangen. Dat is elke keer een tijdrovend en kostbaar project. Met een Dedicated Cloud doorbreekt u deze cyclus. Wij zorgen voor alle upgrades, patches en beheer voor de levensduur van uw platform. Wij factureren u maandelijks op basis van hetgeen u gebruikt heeft.

Dit maakt budgetprognoses eenvoudig en voorspelbaar.

CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over onze Cloud diensten?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.