Houd zelf de controle over uw data

Microsoft 365 biedt de mogelijkheid om overal en altijd te kunnen werken. Zonder dat u zich druk hoeft te maken over de infrastructuur van uw mail, bestanden en Sharepoint omgeving. Dit regelt Microsoft voor u.

Letop: Er ligt hiermee wel een addertje onder het gras.

 

Het blijft uw data. U beheert de data en het is dan ook tegelijkertijd uw verantwoordelijkheid dat u uw data goed beschermt.
Dit kan eenvoudig met Microsoft 365 backup van Roos Medical.

Backup Microsoft 365

Microsoft 365 biedt de mogelijkheid om overal en altijd te kunnen werken. Zonder dat u zich druk hoeft te maken over de infrastructuur van uw mail, bestanden en Sharepoint omgeving. Dit regelt Microsoft voor u. Letop: Er ligt hiermee wel een addertje onder het gras. Het blijft uw data. U beheert de data en het is dan ook tegelijkertijd uw verantwoordelijkheid dat u uw data goed beschermt. Dit kan eenvoudig met Microsoft 365 backup van Roos Medical.

De data die wordt opgeslagen in Microsoft 365 nemen binnen veel organisaties een centrale plaats in. Wanneer deze data verloren raakt of tijdelijk niet beschikbaar is, heeft dit enorme impact op de productiviteit van uw organisatie. Om die reden adviseert ook Microsoft om een externe backup te maken van de gegevens die je aan hun toevertrouwt. Met Microsoft 365 backup van Roos Medical stelt u alle data in Microsoft 365 veilig. We bieden ondersteuning voor E-mail, Sharepoint, Onedrive voor Business en Teams.

CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over Office 365 backup van Roos Medical?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.