Bescherming tegen bedreigingen...

In de wereld van vandaag, kan een onverwachte downtime voor onherstelbare schade zorgen. Wanneer uw organisatie of systemen niet beschikbaar zijn bent u niet of nauwelijks productief, loopt u financieel risico waardoor is dat u hierdoor klanten verliest. De kosten voor onverwachte downtime verschillen per bedrijf en zijn vaak lastig in kaart te brengen.

In een risicoanalyse is het darom erg belangrijk om zo goed mogelijk in beeld te brengen welke impact een downtime van uw infrastructuur heeft op uw personeel, uw klanten en uw core business. In de praktijk kan dit al snel oplopen tot vele duizenden euro's, afhankelijk van de grote van uw bedrijf. Het voorkomen van downtime is de eerste stap, maar helaas kunt u zich niet tegen alles beschermen. Met de Disaster en Recovery oplossingen van Roos Medical beveiligt u uw organisatie tegen kostbare downtime. Door uw volledige serveromgeving of kritische VM's niet meer op een locatie te hebben staan en toegang te hebben tot één externe recovery-site, is er niets wat uw organisatie kan tegenhouden !

 

Wij houden uw omgeving online door:

bij een Disaster en Recovery contract van Roos Medical bent u verzekerd van:

Managed en monitored

Management en proactief support. Wij zorgen ervoor dat u beschermd bent.

Gegarandeerde RPO en RTO doelen

Recovery Point Objective (RPO) en Recovery Time Objective (RTO) zijn kritische doelen bij Disaster Recovery. Op basis uw behoeften, bieden we een oplossing die aansluit op uw doelen. Van RTO’s tot RPO's van enkele seconden.

Support

Afhankelijk van het support contract is onze helpdesk 24/7 voor al uw vragen en cases bereikbaar...

Simpel prijsmodel

Eén duidelijke maandfactuur die gemakkelijk te budgetteren is. U betaald wat u gebruikt zonder verborgen kosten.

Testen mag!

Alleen testen geeft zekerheid. Daarom mag u ons IaaS platform gebruiken om uw Recoveryprocedures te testen. Op die manier weet u zeker dat alles werkt.

End-to-end encryptie

Door end-to-end encryptie staat uw data veilig op ons platform.

Datacenter

Met ISO gecertificeerde datacentra in Nederland zorgen wij ervoor dat uw data nooit ongemerkt het land verlaat..

Werk verder in de cloud

Bij een eventueel disaster heeft u meestal geen vervangende servers klaar staan. Bereid daarom samen met onze specialisten uw omgeving voor, op die manier kunt u binnen enkele seconden verder werken op ons platform na een incident..

CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over onze Backup en Recovery mogelijkheden?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.