Cloud backup

Het databeheer binnen bedrijven wordt door allerlei oorzaken steeds complexer, waardoor steeds meer bedrijven hebben moeite om aan de groeiende backup behoeften te voldoen. Wanneer u echt alle risico's wilt minimaliseren is het wegschrijven van de data naar een externe harddisk, NAS of ouderwetse backup-tape niet meer voldoende.

Voor instellingen en organisaties die de overstap naar een backup in de cloud willen maken is er ‘Cloud Backup as a Service.’ Het opslaan van uw data in de Cloud vraagt om een radicaal andere aanpak en bij Roos Medical lossen we dit probleem graag voor u op. Uiteraard tegen een vooraf afgesproken vast tarief per maand, transparant en overzichtelijk.

Minimaliseer downtime en voorkomt het verlies van data

Beveiliging

Al uw data staat encrypted op ons platform. Dus zonder ingewikkelde situaties zoals VPN's en nadelige compressie. Wij bieden al onze klanten veiligheid en zekerheid. Daarom staat uw kritische data alleen in Nederlandse datacentra die ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd zijn.

Lokale datacentra

Voldoe aan de AVG en uw eigen beveiligingspolicy. Uw data blijft in handen van een Europese organisatie in Nederlandse datacentra.

Volledige controle

Roos Medical backup past zich aan uw wensen aan. Van de backup frequentie tot de retentie, laat ons u adviseren of vertel ons uw specifieke wensen..

Gemak in beheer

Laat Roos Medical uw back-ups beheren.

Simpel prijsmodel

Eén duidelijke maandfactuur die gemakkelijk te budgetteren is. U betaald wat u gebruikt zonder verborgen kosten.

24/7 Support

Afhankelijk van het afgesloten contract is onze helpdesk 24/7 uur bereikbaar.

CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over onze backup oplossingen zoals Cloud-Backup?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.